Сенчестият бизнесмен Павел Лазаров живее в апартамента на гаджето си

...
Сенчестият бизнесмен Павел Лазаров живее в апартамента на гаджето си
Коментари Харесай

Преслава пак не случи на мъж

Сенчестият предприемач Павел Лазаров живее в жилището на гаджето си – фолк певицата Преслава, който е подарък от тогавашния ѝ ухажор Коко Динев.

За Павел се твърди, че стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в региона на Мездра и Враца, от което натрупал стабилен кеш. Въпреки славата си на баровец и плейбой, той грам не се тормозил да населява дома на Преслава, съвсем като натъпкан шурей.

Излиза, че е богат единствено на приказки, легенди и легенди… Мълвата гласи, че преди време той се разделил със своя личен апартамент, защото го е оставил на някогашната си жена Емилия и детето им.

Тъй като очевидно нямал толкоз кеш, какъвто му приписват медиите, че има в обилие, Лазаров водил Преслава най-вече из поляни, планини, гори и реки на релакс, защото нямал непотребни средства за първокласни хотели и спа комплекси.

Проверка на Телеграф сподели, че Коко Динев е зарадвал брюнетката с подарък – апартамент през 2012 година Двамата имаха спекулация и се въргаляха в спалнята зад тила на Емилия в интервала 2010 – 2012 година

Преслава си издействала жилището с непрекъснатото натякване, че нямала дом в столицата и ѝ писнало да си уреждат секс срещи по хотелите. Манипулацията ѝ отчела ефикасност и небрежно се сдобила с комфортен дом за 300 000 лв. в Бояна, ситуиран в един от най-хубавите затворени комплекси.

Отделно Коко ѝ бутнал бакшиш, с който да си подреди жилището със скъпи мебели. Именно в него се е нанесъл да живее и актуалният ѝ сътрудник – Павел, от който изпълнителката чака дете.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР