Семейството на модела Volkswagen T-Roc, което включва кросоувър, неговата спортна

...
Семейството на модела Volkswagen T-Roc, което включва кросоувър, неговата спортна
Коментари Харесай

Volkswagen представи обновения кросоувър и кабриолет T-Roc

Семейството на модела Volkswagen T-Roc, което включва кросоувър, неговата спортна версия R и кабриолет, претърпя първата си актуализация.

Базираният на Golf стилен SUV е леко модифициран извън и от вътрешната страна, с нови варианти, цифрово арматурно табло и LED фарове като общоприетоо съоръжение. С рестайлинга цената също се е нараснала: в Германия T-Roc нарастна с 1,9 хиляди евро и в този момент коства от 24,5 хиляди евро нагоре, оповестиха от пресслужбата на компанията.
 Снимка 554685
Източник:

T-Roc беше освежен по същия метод като по-големия SUV - Volkswagen Tiguan: модернизацията засегна предната и задната оптика, дизайна на радиаторната решетка и броните. По подразбиране кросоувърът към този момент е оборудван с LED фарове, само че против доплащане те могат да бъдат сменени с матричен IQ.Light (идват с LED лента с цялостна широчина на " решетката " ). Като алтернатива се оферират и динамични пътепоказатели. В взаимозависимост от конфигурацията на T-Rock се поставят джанти с диаметър от 16 до 19 цола.

В кабината предният панел се трансформира, качеството на покритието се усъвършенства, описът с базовото съоръжение включва осем инчов екран на мултимедийната система (също става допустимо да се доплаща за екран с диагонал 9,2 инча ) и сензитивен на досег блок за ръководство на климатика. На кормилото се появиха датчици. В допълнение към всичко нагоре, адаптивен круиз надзор IQ.Drive Travel Assist е разполагаем за T-Roc, работещ със скорост до 210 километра в час.

Гамата от мотори е същата. На европейските консуматори са препоръчани версии с мотори 1.0 TSI (110 конски сили), 1.5 TSI (150 конски сили) и 2.0 TSI (190 конски сили), както и двулитров турбодизел с две варианти на мощ - 115 или 150 конски сили. Няколко от тях са оборудвани с трансмисии шестстепенна " механика " или седемстепенна " робот " DSG. Задвижването на всички колела 4Motion се предлага единствено за бензинови модификации със 190 конски сили и дизелови версии със 150 конски сили.

Най-мощният кросоувър в гамата е T-Roc R, който има двулитров елемент с мощ 300 конски сили под капака. Той подвига до първите 100 км в час за 4,9 секунди и има оптималната скорост от 250 километра в час. Що се отнася до кабриолета, който влезе в продажба едвам предходната пролет, той е оборудван извънредно с бензинови мотори 1.0 TSI и 1.5 TSI.

Стартът на европейските продажби е очакван за идната пролет.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР