Семейните събирания могат да бъдат истински радостен повод - освен

...
Семейните събирания могат да бъдат истински радостен повод - освен
Коментари Харесай

Не ви се готви дълго за Нова година? Ето как да имате вкусна трапеза

Семейните събирания могат да бъдат същински щастлив мотив - в случай че не сте готвач. С приближаване на празниците хората стартират да провеждат своите обществени календари. Много от тях прекарват дълго време в кухнята, притеснявайки се за приготвянето на храната в навечерието на огромните събития. Успокойте нещата този сезон с няколко кухненски трика, които могат да трансформират вашите фамилни вечери вечно.

1. Светкавично белене на чесън.

Не позволявайте на аромата от чесън да " полепне " по вашите ръце благодарение на този трик. Поставете няколко скилидки от продукта в стъклен буркан. Затворете го и го разклатете пламенно, с цел да отстраните люспите.

2. Шоколадова украса.

Един десерт не може да се назова същински, в случай че не е съпроводен от малко шоколад. За да създадете нежни стърготини, с които да украсите вашите сладкарски произведения, използвайте белачка за картофи.

3. Преваряване.

Няма нищо по-лошо от това да преварите храна на готварската печка, до момента в който забавлявате вашите посетители. Поставете дървена лъжица върху съда, с цел да предотвратите достигането на вода до котлона.

4. Печене на мъфини.

Всички би трябвало да се съгласим, че ваденето на мъфини от тавата може да се окаже мъчно начинание. Затова, пробвайте се да употребявате силиконови форми за този тип сладки изкушения. Така като се изключи че няма да залепват по съда, ще наподобяват и доста по-добре.

5. Омекотете месото.

Пилето и пуйката са известни с това, че при погрешно подготвяне тяхното месо става по-сухо. Преди да поставите пилешкото във фурната, го намажете с масло и подправки. По средата на времето за готвене обърнете месото. По този метод то ще стане по-меко и по-вкусно.

6. Топли питиета.
Защитете дома си от течение с този елементарен трик
Тези домашно направени джаджи от старите чорапи са едно практично и елементарно решение за икономисване на сила вкъщи. С тяхна помощ  ...
Прочети повече
За вечерите, в които вашите посетители желаят да пийнат нещо топло, създайте партида от греяно вино или парещ шоколад в апарат за постепенно готвене на храна, с цел да осигурите вкусна напитка.

7. Бързо изстудяване на питиета.

Увийте бутилката в хартиена забрадка. Намокрете я с вода и я оставете във фризера за 10 минути. Не я дръжте повече от целесъобразното време, защото бутилката може да се напука.

8. Съхранение на соса.

Направете соса за главното ядене на сутринта и го изсипете в термос. Така той може да резервира своя усет и топлота в продължение на целия ден и на вечерта да бъде употребен без проблем.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР