Сексът е преживяване, което вълнува почти всеки жив човек на

...
Сексът е преживяване, което вълнува почти всеки жив човек на
Коментари Харесай

Ето най-добрите и най-лошите неща преди секс

Сексът е прекарване, което вълнува съвсем всеки жив човек на планетата. За да го създадем още по-вълнуващо и пълноценно преживяване би трябвало да знаем, че има някои неща, които е добре да не вършим директно преди секс, тъй като могат да помрачат представянето и чувствата ни. Също по този начин има и неща, които могат да подтикват прекарването и да създадат половата игра още по-вълнуваща и наситена с приятни чувства. Проучване, извършено върху 2000 възрастни американци и представено от New York Post открива, че 56% от запитаните са споделили, че са имали „ ужасяващ “ секс с нов сътрудник. Една от вероятните аргументи е неудобството, което е обикновено сред нови сътрудници. Обикновено това се усъвършенства с времето. Но има и доста други предпоставки, които могат да създадат секса не толкоз добър, колкото са били упованията ни, изключително когато става въпрос за нови сътрудници при започване на връзката. Кои са нещата, които е по-добре да не вършиме преди секс, в случай че желаете да се визиите добре и чувствата ви да са висши?

Не яжте пикантна храна, не преяждайте
Лютите, пикантните храни и изобилното хранене на среща може да не приключи с толкоз благополучен край, на какъвто сте се надявали. Преяждането и пикантните храни могат да провокират тежест, отичане, ленивост, пасивност, да повлияят зле на представянето в леглото. Последното, което желаете, са газове по време на секс, нали?

Никога не си правете коламаска или бръснене преди секс
Ясно е, че желаете да изглеждате съвършено пред колегата си и по тази причина сте решили да се обезкосмите директно преди срещата ви, само че това е ужасяващ избор. Кожата е доста деликатна и нежна след обезкосмяване, а триенето по време на секс може да я възпали доста. Най-добре е да вършиме този обред предната вечер.

Не взимайте антихистамини преди секс
Вероятно не желаете да кихате и подсмърчате по време на секс, в случай че имате сезонна или някаква друга алергия, само че би трябвало да знаете, че приемът на антихистамини може да помрачи половото ви прекарване. Също както пресушават лигавицата на носа и гърлото ви, те могат да понижат и секрета на вагинална течност и сперма.

Не пийте прекомерно доста алкохол
Алкохолът може да редуцира времето на ерекция, да провокира комплициране, да притъпи чувствата ви, тъй като въздейства мощно на нервната система. Добре е да не прекалявате с него, в случай че желаете да се насладите на секса.

Кое е най-хубавото, което можете да извършите преди секс?
Яжте здравословна храна
Богатите на хранителни субстанции потребни храни ще ви заредят с сила за идното интимно прекарване, без да ви основават главоболия.

Прекарайте качествено време с колегата си
За да извършите половото прекарване още по-хубаво е значимо да прекарате качествено време дружно. Това насища мозъка и тялото ви с положителни страсти и покачва градуса на буйното очакване.

Говорете
Говоренето, шерването, даже секси приказките, които ще си размените са превъзходен метод да разпалите пламъка на пристрастеността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР