Сексапилната албанска актриса и телевизионна водеща Ева Мурати не спира

...
Сексапилната албанска актриса и телевизионна водеща Ева Мурати не спира
Коментари Харесай

Журналистка от Балканите пак подпали мрежата /снимки/

Сексапилната албанска актриса и телевизионна водеща Ева Мурати не стопира да подлудява мъжете в очакване на новата порция мачове от Шампионската лига идната седмица.
Красивата албанка е фенка на "Ювентус " и се изявява освен в родината си, само че и в италианска телевизия. Тя е фаворитка на почитателите и не пропуща да ги радва с горещи фотоси от лятото, когато се наслаждаваше на слънчевите лъчи на плажовете в Италия и Турция.
В родината си брюнетката води предаване за Шампионската лига и има над 10 години опит на сцената. Още от 15-годишна стартира да се изявява като актриса. Хубавицата се изявява и в редица шоу стратегии, а също и като модел. Тя е приключила италианско учебно заведение и владее чудесно езика.
Ева Мурати е племенница на създателя на Университета в Тирана и родственик на някогашния нападател на куп тимове от Ботуша Ерион Богдани, измежду които "Реджина ", "Сиена " и "Киево ". Освен красива, Мурати е и много интелигентна, като приказва свободно британски, италиански и испански, а сега учи и френски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР