Тита вярва, че медиите ще отразят невинността“ на баща й. Тита

...
Тита вярва, че медиите ще отразят невинността“ на баща й.
Тита
Коментари Харесай

Тита изказа своята позиция по обвиненията срещу баща й

Тита има вяра, че медиите ще отразят „ невинността “ на татко й.
Тита проговори за абсурда с татко й. Бащата на певицата Милен Пенчев е началник на Национален осигурителен институт – Силистра. Това беше упрекнат, че е фалшифицирал документи за приемане на пенсия. Досега дъщерята на Пенчев мълчеше по въпроса.
В момента Тита се изявява с предаването „ Като две капки вода “, само че явно не е издържала на нападките против татко й и против нея и е решила да напише своето мнение.
Певицата изрече своята позиция по обвиняванията против татко й в формалния си профил в Инстаграм.

„ По мотив на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция “, стартира своя дълъг пост Тита.
„ Първо, не мисля, че е редно медиите за замесват моето име с това на татко ми за сензация!
Второ, аз и всички негови близки сме озадачени по какъв начин човек,
който е подавал сигнали към прокуратурата за осъществена незаконна активност от трети лица,
е арестуван точно за това?

Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото старание в следствието на хората и събитията, посочени в сигналите от татко ми, с цел да разбере обективната истина.
От моя страна и от страна на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата поддръжка и почитание. Образован човек, построил чисто и почтено име през годините, човек с позиция, темперамент, воля за живот и правдивост. И най-много прелестен татко! Силно се надявам истината за един почтен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите още веднъж по този начин „ шумно “ да я отразят “, написа Тита в Инстаграм.

Към обявата тя получи поддръжката на всички свои почитатели. Феновете поддържаха своята фаворитка и й споделиха, че „ всичко ще се оправи “.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР