Секс експертът Мериън Брендън - автор на бестселъра Monogamy: The

...
Секс експертът Мериън Брендън - автор на бестселъра Monogamy: The
Коментари Харесай

За по-вълнуващ секс, започнете още под душа!

Секс специалистът Мериън Брендън - създател на бестселъра Monogamy: The Untold Story, съветва  двойките  - без значение фамилни или не -  по-често да се отдават на оралните милувки .

С годините  половият живот на двойките става все по-рутинен, а  оралният секс напряко изчезва от половото меню .

Един от главите съставни елементи на казуса е мързелът, коментира експертът.

Отсъствието на оралния секс може да онагледява и различен публикуван проблем: двойките просто желаят да се движат към крайния резултат - оргазма.  В дадения случай се стремим да стигнем до задачата колкото се може по-бързо и оставаме настрани някои значими неща, споделя Брендън.

" Не ви приканвам да променяте вашият сексуален акт. Щом ви е комфортен сексът без въведения, продължавайте ", предизвиква почитателите си тя. Но въпреки всичко предлага  два пъти в месеца  да пренебрегнете обичайния секс и да го промените с орален.

Така ще сведете до нулата устрема по-бързо " да минете към основното ястие ", дава обещание сексологът. " Оргазмът  в този случай  не е основното . Той е основното за вас по време на сношението, а тук на челен план  изплуват ласките , които подценяваме по време на половия акт ", споделя тя. 

Мериън Брендън дава и още хрумвания. Тя предлага сходни вечери  да започнете под душа . " Така двамата ще се почувствате чисти и свежи “, споделя сексологът. 

Една от основните аргументи да заобикаляме оралния секс, е че не се усещаме задоволително чисти. Хигиената е от основно значение при този тип милувки. Когато се усещаме свежи, сме по-уверени и отдадени на удоволствието, тъй като не мислим от самото начало за странички неща като това какво може да отблъсне колегата ни " там долу ".

Добра концепция е да започнете любовната игра дружно под душа и да придвижите пристрастеностите в спалнята или пък може да останете в банята за едно разтърсващо интимно преживяване, в случай че си падате по това.

Сексът под душа е съвършен вид за двойки, които не живеят сами , така като банята им обезпечава пространство, отделено от другите. Тъй като вратите на душът и банята се заключват, можете да се усамотите далече от деца и други членове на фамилията и да се отдадете един на различен. 

Ако сексът под душа ви се коства малко комплициран (разбираме ви, може да наподобява малко объркващо), вижте тези пет хрумвания за пози, които да изпробвате там. С тях ще достигнете до уводолствието по-лесно и несъмнено. 
 5 горещи пози за секс под душа  5 горещи пози за секс под душа  5 горещи пози за секс под душа  5 горещи пози за секс под душа
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР