Става все по-трудно да убедиш една съвременна жена, че външният

...
Става все по-трудно да убедиш една съвременна жена, че външният
Коментари Харесай

Може ли наистина да имаме по-дълги и гъсти естествени мигли?

Става все по-трудно да убедиш една модерна жена, че външният ѝ тип може да бъде модернизиран благодарение на чудодейни козметични артикули и процедури. Съгласни ли сте?

Наивността остана обратно в дните, когато маркетинговите трикове бяха единственият поръчител за ефикасността им.

Днес обаче играта е с изменени правила и в случай че обещано заричане не е подкрепено с научни доказателства, то просто няма тежест.

Затова екипът на Edna.bg взе единомислещото решение да ви показа артикул, който покрива всички условия за резултатност - от лабораторни проучвания до мнения на действителни хора.

 iStock/Getty Images

Мисията „ Дълги и гъсти естествени мигли “ е допустима! Забравете за удължение и ламиниране, за пречупващи косъма извивачки и неестествено изглеждащи изкуствени мигли.

Серум, който кара миглите да порастват дълги и гъсти

Серумът за мигли подхранва, издължава и усъвършенства цвета на ресниците единствено за 12 седмици ежедневна приложимост. Има причина този артикул да се подрежда измежду водачите в региона на серумите и тя се назовава Биматопрост.

Биматопрост е вещество, синтетично основано от хормони, естествено срещани в човешкото тяло. То подтиква растежа на косъмчетата на миглите, като задейства фоликула им.

Фактът, който ни завоюва, е, че в света не престават да се вършат редица проучвания, които потвърждават, че, вложен в серуми, Биматопрост оказва помощ на миглите да се сгъстят и да придобият по-наситен и експресивен цвят.

е елементарен за нанасяне серум, в който основна роля играе точно веществото Биматопрост. Съставът е обогатен още с копринен протеин и урея (за хидратация и възстановяване), биотин (против опадане на косъмчета) и глицерин (за блясък).

На какъв принцип работи серумът Bonilash

 Bonilash

От серума за мигли може да очаквате следното: дейната съставна част Биматопрост подтиква и удължава етапа на напредък на миглите. Това оказва помощ на неактивните фоликули да се разсънят, позволявайки на миглите да порастват по-дълго време.

Ефективността на серума се губи при мъртви фоликули, само че в случай че фоликулите са в починала фаза, биматопрост доста усилва шанса те да се задействат.

Bonilash с изключение на серум за стимулиране на растежа на миглите, е и решение за прекъсване на несъразмерното им окапване.

Въпреки че генетиката дефинира началното положение на миглите, постоянната приложимост на този серум може да усъвършенства и надвиши тези естествени ограничавания.

Как да нанасяте серума Bonilash

Серумът е с доста фина и лека текстура, която улеснява нанасянето и бързо се всмуква от кожата.
                             

Преди да нанесете с четчицата, премахнете грима си и се уверете, че кожата към очите е чиста и суха.

Нанесете серума деликатно върху горните мигли от корена към върха, като държите очите затворени. Избягвайте контакт с вътрешната част на окото и не нанасяйте върху долните мигли.

Поради наличието на дейната съставна част Биматопрост , която подтиква растежа и удължава живота на миглите, както и способства за появяването на нови мигли посредством леко неспокойствие на фоликулите, може да възникне краткотрайно чувство за дискомфорт. Въпреки това, добавеният пантенол облекчава раздразнението и бързо връща чувството за комфорт при приложимост.

За забележими резултати използвайте продукта постоянно всяка вечер за интервал от 12 седмици.

 iStock/Getty Images

След довеждане докрай на целия курс, миглите ви могат да доближат дължина, която е с до 25% по-голяма спрямо началната.

Серумът е подлаган на дерматологични и офталмологични проби, които потвърждават, че при вярно приложение е безвреден за здравето.

може да бъде употребен от хора, които носят контактни лещи (преди приложимост лещите би трябвало да се махнат).

Единствената рестрикция за потребление на серума е по време на бременност и кърмене.

Убедихме ли ви да опитате превъзходния артикул за напредък и втвърдяване на мигли Bonilash ? Определено считаме, че си заслужава да гледаме света през дълги и красиви мигли!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР