В предаването ,,На кафе“ повдигнаха изключително актуална и интересна тема,

...
В предаването ,,На кафе“ повдигнаха изключително актуална и интересна тема,
Коментари Харесай

Ти си №1 жената: Защо Марлон Уейънс избра майка си пред другите жени?

В предаването,,На кафе “ повдигнаха извънредно настояща и забавна тематика, а точно за нездравословната връзка сред майка и наследник, разказвайки за един обичан на всички ни комедиен артист, а точно Марлон Уейънс.

Той постоянно е бил безапелационен, че неговата починала майка, Елвира Уейънс, постоянно ще бъде №1 дамата в живота му. Комикът сподели пред The New York Times в изявление, оповестено предходната седмица, че е избрал в никакъв случай да не се дами, тъй като е желал да даде приоритет на връзката с майка си, която напуща този свят през 2020 година на 81 години.
                             

„ Смъртта на майка ми ме разруши. Това ме разруши на милиони части, тъй като беше моето момиче “ , сподели той. „ Никога не съм се женил, тъй като в никакъв случай не съм желал майка ми да ревнува от друга жена. Никога не съм желал майка ми да се усеща на второ място след която и да е “ , споделя той.

На смъртния ѝ одър последните му думи към нея са следните: „ Никога не се ожених, тъй като постоянно съм желал да бъдеш моето №1 момиче. “
                             

Въпреки всичко Марлон Уейънс има двама сина от дългогодишната си партньорка Анджелика Закъри.  Родителите на комика, Елвира и Хауел, имат 10 деца, доста от които са актьори. През 2020 година Марлон Уейънс отдава респект на майка си за 82-ия й рожден ден:

,,Ти постоянно ще бъдеш моята първа обич, цветущ рожден ден! Липсваш на момченцето ти “ , написа той.

Вижте мненията на панелистите от,,На кафе " по NOVA във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР