Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата

...
Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата
Коментари Харесай

Издигат Любо Ганев за президент на БФВ на 27 ноември

Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата за нов президент на централата на инициативния комитет, който желае огромни промени във волейбола, заяви в. 24 часа.

Припомняме, че предходната седмица неговите членове оповестиха, че с подписка желаят да провокират избирателен конгрес, с цел да настъпят промени и да се спре пропадането на този спорт. В комитета влизат девет тима от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей (Пловдив), както и женският Марица (Пловдив).

От елита към настояванията на комитета не са се включили Монтана, Арда (Кърджали) и първенецът Нефтохимик 2010 (Бургас). Бунтовниците реагираха на анонса за общо заседание на федерацията, което ще се организира на 20 декември в Казанлък.

На него ще се освобождават членове на управителния съвет и ще бъдат одобрявани нови. Сред първите се чака да е Ганев, което зяви самият той. Само член на управата може да се кандидатира за президент. Така вероятно изваждане на Ганев ще го лиши от опцията да се кандидатира. Затова и опозицията предприе незабавни дейности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР