Сегашните управляващи прехвърлят отговорност на едно правителство, което не е

...
Сегашните управляващи прехвърлят отговорност на едно правителство, което не е
Коментари Харесай

ПЪРВИ КОМЕНТАР: Рашков: На гърба на двамата полицаи се прави политическа кампания

Сегашните ръководещи трансферират отговорност на едно държавно управление, което не е на власт повече от 25 дни. Трябва да има едно правосъдно следствие, което да отговори на въпроса каква е повода, довела до гибелта на двамата чиновници. Вижда се, че полицейската кола е подходила към рейса и би трябвало да се отговори на тези въпроси. Не прави чест на гърба на двама полицейски чиновници, да се прави политическа акция. Силно изявление е това на Иван Демерджиев, че има полицейски чадър за трафика на мигранти. Това предстои на доказване. Това сподели някогашният вътрешен министър Бойко Рашков в ефира на Българска национална телевизия.

" Има данни за чиновници на Министерство на вътрешните работи, които евентуално са съпричастни към трафика на мигранти. Много пресилено би било, в случай че цялото министерство се постави под общ знаменател, че слага чадър над трафика на мигранти. Трафикът на мигранти е много доходоносна активност, в това се занимават и чужденци ", сподели Рашков.

" Границата ни с Турция е сериозен проблем. Опитахме се да подсилим " Гранична полиция " с артилерийски елементи, командировки от цялата страна и военни формирования. Мигрантският напън се усилва непрестанно, освен у нас, а и в цялата страна. Правим всичко, което може да направи страната ", разяснява той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР