Седнете и преглътнете, за да не се задавите при четенето

...
Седнете и преглътнете, за да не се задавите при четенето
Коментари Харесай

Верно ли, бе: Мария не искала скъпа кола, Миро я заставил! (вижте още колко глупости надрънка в ефир)

Седнете и преглътнете, с цел да не се задавите при четенето на идващите редове. От изненада, не от друго... Защото приказва Мария, освен това обществено, в ефир. Да, същата тази Мара Отварачката, която е рекордьорка по бракове и връзки с богати (подчертаваме) мъже и която в този момент съобщи, че видиш ли, парите не я вълнуват.

Марчето наговори тези чудесии пред феновете на Гала като заявява, че самата тя не си падала по скъпи и бързи коли, само че мъжът й ги обожавал. Хоби му били на Миро Дзвера и държал освен той да кара такава, ами и жена му да има същата.

" Казвам му - недей по този начин, ето в този момент, поради теб медиите още веднъж ще ме изкарат такава и онакава, интересчийка някаква... само че той си знае неговото ", смее се свенливо Марчето, която можела и непретенциозно да кара, тъй като значимото било любовта. Ако към този момент гледате леко идиотски, разбираме ви, тъй като и ние гледахме по същия метод...

Другото, което Мария показа пред Гала е, че Мирослав Соколов бил идеалният брачен партньор, който въобще не я ревнувал - камо ли от работата и почитателите й. " Той е наясно какво работя и го е приел умерено, той е последният човек, който би ме ревнувал ", сподели Мария.

А консуматори в мрежата пък мигновено я отвърнаха с мнения, че който обича - ревнува. " Освен в случай че му е писнало от теб и към този момент му е през... джоба ", подмятат зевзеци.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР