Сайтовете за платени сексуслуги преливат от обяви. Палави Снежанки предлагат

...
Сайтовете за платени сексуслуги преливат от обяви. Палави Снежанки предлагат
Коментари Харесай

Гадже под наем за пред мама срещу 1000 лв. на час

Сайтовете за платени сексуслуги преливат от разгласи. Палави Снежанки оферират еротични прекарвания в новогодишната нощ. Жриците пуснаха промоционални пакети, с които да притеглят повече клиенти по празниците, написа телеграф.

Освен полови прекарвания в интернет уеб страниците за елитни компаньонки се предлага и услугата гадже чартърен. Идеята е самотници да си поръчат момиче, което да ги съпровожда в празничната вечер пред приятелите и роднините. Цената на подправеното гадже е 1000 лева на час. В описанието е обяснено, че против сумата можете да получите особено, освободено, приятелско и любовно отношение като на същинска половинка.

" Снежанка е тук и чака буйния Дядо Коледа с огромните дарове ", гласи изложение под една от стотиците разгласи в нета. Цените постоянно варират сред 150 и 200 лева на час, като в тях не са включени спомагателните разноски. Транспортът и всички спомагателни екстри се доплащат настрана. Платените любовници постоянно изискват и прелиминарен превод или най-малко капаро.

До края на годината обаче има и промоции. Празничните предложения включват еротично долни дрехи или костюм на Снежанка, масаж, френска обич и типичен секс. " Предлагам алтернатива за половин час на Нова година за 100 лева С наслаждение ще ви посрещна в първокласния ми апартамент със особено отношение към всеки мой клиент ", твърди една от проститутките в мрежата. Нейни колежки пък оферират услугите си за цяла нощ, като най-скъпата оферта е за 2000 лева В описанието пък жриците постоянно загатват размера на гръдната обиколка, килограмите и растежа си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР