Съвсем очаквано Мария отвърна подобаващо на атаката на Александра Богданска.

...
Съвсем очаквано Мария отвърна подобаващо на атаката на Александра Богданска.
Коментари Харесай

Стана напечено във „Вип Брадър“! Мария обезкости Алекс Богданска!

 maria-aleks-1

Съвсем предстоящо Мария отвърна уместно на офанзивата на Александра Богданска. А повода за абсурда сред двете се оказа… Даниел Петканов.

Моделката упрекна певицата, че непрекъснато поддържа връзка с някогашния й и по този метод се пробва да я нервира. А най- доста се вбесила, когато Мария го нарекла „ твоя Дани “. С тези думи хубавицата накисна фолк дивата да е измежду първите номинирани за изпъждане от „Вип Брадър“.

Аргументът на Александра обаче безусловно взриви  певицата. Тя въпреки всичко се опита да резервира успокоение, само че съобщи на моделката, че прекъсва контактите си с нея и няма желание въобще да влиза в разговор.

Фолк певицата добави, че очевидно Сашка се нервира от обстоятелството, че дама като нея е близка с някогашния й другар. Но си било неин проблем. А тя щяла да продължи да тренира с Даниел. И евентуално, още по- старателно от преди.

 aleks-dani-1

Петканов пък за първи път осъзна, че някогашната му другарка го ревнува. Лудият кореспондент мъчно прикрива възприятията си към Александра. Двамата непрекъснато се заяждат и си споделят, че не могат да се понасят. Не стопират да си разменят словесни крошета. Но химията посред им е явна за всички съквартиранти в къщата на „Вип Брадър“.

Дани Милев е безапелационен, че репортера към момента е влюбен в изкусителната моделка. Тя пък първо сподели, че той й е апатичен. Но откакто го налазиха дамите в къщата, очевидно се е отключила надълбоко заспала ревнивост към някогашния.

Интересно обаче дали ще реагира толкоз остро и на Миглена Каканашева, която намерено налита на Дани Петканов. Дизайнерката и Александра са близки приятелки извън. Но Мегз все по- настъпателно завладява палавия кореспондент.

Въпреки искрите, които прелитат сред Богданска и Петканов, множеството съквартиранти са безапелационни, че няма вяра за връзката им. Явно единствено някакви остатъчни флуиди прелитат сред някогашните гаджета, само че за обич – и дума не може да става.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР