Съвместна лятна обучителна програма по социално предприемачество започват неправителствените организации

...
Съвместна лятна обучителна програма по социално предприемачество започват неправителствените организации
Коментари Харесай

Заедно в час започва програма по социално предприемачество

Съвместна лятна обучителна стратегия по обществено предприемачество стартират неправителствените организации Reach for Change България и " Заедно в час ". Програмата е предопределена за възпитаниците на " Заедно в час ", които имат интерес в общественото предприемачество, оповестиха от организацията.

" Заедно в час " приготвя младежи, които желаят да станат учители. След образованието те преподават в учебни заведения, най-вече в дребни обитаеми места.

Обучението по обществено предприемачество ще продължи пет седмици, като включва разнообразни модули, които обгръщат главните тематики, свързани с развиването на сполучливи планове от тази сфера.
Лятната обучителната стратегия е продължение и надграждане на дългогодишното партньорство сред " Заедно в час " и Reach for Change.

Основната цел на " Заедно в час " е да поддържа мощно стимулирани и способни хора да работят за триумфа на всяко дете в България - първо като станат учители за две години на учениците с най-голяма потребност от поддръжка, а по-късно да продължат да работят за обезпечаване на качествено обучение на всяко дете посредством разнообразни професионални пътища. Това включва и развиване в областта на общественото предприемачество, като към този момент има редица сполучливи образци в тази посока, показват от " Заедно в час ".

Обучителната стратегия е създадена на база на опита на Reach for Change България, които всяка година поддържат планове в областта на общественото предприемачество посредством състезанието ПРОМЯНАТА.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР