Същите тези хора от ПП-ДБ обясняват, че Сарафов е много

...
Същите тези хора от ПП-ДБ обясняват, че Сарафов е много
Коментари Харесай

Цончо Ганев: ПП-ДБ обясняват, че Сарафов е много честен и добър, той е новият борец срещу Гешев

„ Същите тези хора от ПП-ДБ изясняват, че Сарафов е доста почтен и добър. Той е новият герой против Гешев и е с ореола на подобен. Цялата коалиция (б.р ПП-ДБ) застава зад Сарафов, тъй като той ще разгроми Гешев “, сподели депутатът Цончо Ганев от „ Възраждане “. 

Напрежението сред първата и втората политическа мощ в Народното събрание ескалира още веднъж

По думите му в предходните парламенти са обяснявали, че „ Сарафов е същият като Гешев – не по-малко подкупен и неприятен “.

„ Довчера Сарафов беше част от „ модела Гешев “, както те го назовават. В момента, в който Гешев и Сарафов са в спор, Сарафов стана този, който би трябвало да бъде защитаван, този който ще даде доказателства против Гешев. Сега той към този момент е положителният “, добави Ганев. 

Десислава Атанасова съобщи, че парламентарните групи биха могли да си партнират по някои от належащите тематики

По думите му това, което се следи е „ латиноамерикански сериал, в който мафията се бие с другите кланове на мафията “.

„ В момента още веднъж се хвърля една димка да кажат, че ще вършат конституционни промени. Те нямат оферти, нямат потенциал за оферти. Няколко години по-назад Борисов направи безусловно същото и в границите на един ден сътвори напълно нова конституция. Поредно доказателство, че ГЕРБ и новият ГЕРБ, каквито са Политическа партия и Демократична България, е едно и също “, сподели Цончо Ганев от „ Възраждане “. 

Очаква се тематиката да бъде повдигната още веднъж по време на блиц надзор в петък, когато ще бъдат изслушени Гълъб Донев и вицепремиерите

Вижте целия диалог във видеото. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР