САЩ биха искали Германия да се откаже от проекта Северен

...
САЩ биха искали Германия да се откаже от проекта Северен
Коментари Харесай

САЩ биха искали Германия да се откаже от Северен поток 2 в случай на ескалация в Украйна


Съединени американски щати биха желали Германия да се откаже от плана " Северен поток 2 " при положение на съветска " експанзия " против Украйна , оповестява Bloomberg, базирайки се на свои източници.

В момента Путин и Байдън водят договаряния посредством видеовръзка и разискват напрежението към Украйна и напредването на НАТО към границите на Русия.

В навечерието на договарянията CNN разгласява информация, че публични лица в Съединени американски щати обмислят опцията за налагане на ограничавания върху Русия във връзка със обстановката към Украйна .

Според източници новите наказания може да се отнасят за членовете на най-близкото обграждане на Путин, съветските производители на сила, както и да плануват вероятно изключване на страната от SWIFT, интернационална междубанкова система за прекачване на информация и осъществяване на заплащания.
 Латвия твърда: Западът да отреже Русия от SWIFT, да удари
Латвия твърда: Западът да отреже Русия от SWIFT, да удари " Северен поток 2 "

Както и подсилване на източния фланг на НАТО

Дмитрий Песков, разяснявайки появяването на сходни известия, ги назова продължение на осведомителната нервност , която се следи през последните дни в западните медии, оповестява ТАСС.

По-рано Песков сподели, че Русия вижда осведомителна акция от западни страни за да се показа Москва като опасност за процеса на споразумяване на спора в Украйна. Той не изключи, че това е камуфлаж за прикриване на " нападателни мисли, които може да се случват в Киев ".

Освен това Песков означи, че " изцяло неправилно е да се свързват всевъзможни придвижвания на въоръжените сили на Русия през територията " на Русия с нападателни проекти .
 Байдън ще предизвести Путин, че Русия ще бъде ударена с най-тежките наказания, в случай че нахлуе в Украйна
Байдън ще предизвести Путин, че Русия ще бъде ударена с най-тежките наказания, в случай че нахлуе в Украйна

Екипът на Байдън е разпознал набор от стопански наказания, които да наложи на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР