Съседите на пловдивчанина Николай Накев, който на 28 юли м.

...
Съседите на пловдивчанина Николай Накев, който на 28 юли м.
Коментари Харесай

Съседи бранят пловдивчанина, пребил жена си до смърт заради чаша ракия

Съседите на пловдивчанина Николай Накев, който на 28 юли м. година, преби до гибел брачната половинка си Мария, тъй като му изпила чаша ракия, го пазят. " С теб сме, да знаеш ", сподели му Мариана Стаматова, когато мина около него.

Първата разпитана по делото свидетелка - Катя Бозукова, също живее в блока на Накев. Тя наричаше жена му " момиченцето ". " Имам магазин под блока, момиченцето постоянно идваше почерпено от работа, купуваше си по една бира, изпиваше си я и тогава се качваше в техния апартамент ", описа Бозукова. Според нея бабите от пейките пред входа разправяли, че Мария постоянно си пие с всякакви хора от квартала на открито, само че тя персонално не е виждала това.

Прокуратурата твърди, че Николай и Мария постоянно злоупотребявали с алкохол дружно и той редовно я биел. Във съдбовната вечер също се запили, в един миг Мария взела чашата с ракия на мъжа си и я надигнала. Той се вбесил и я пребил, като я удрял и с подматрачната рамка. Катя Бозукова обаче съобщи, че в никакъв случай не е виждала Мария с белези от побой, а Николай не си е купувал алкохол от магазина й.

Свидетелите по делото са общо 20. След побоя Мария била с голям брой контузии по главата и цялото тяло, изпотрошени ребра, счупена била даже подезичната кост, стана ясно от чуването на съдебномедицинската експертиза. Защитникът на Накев - юрист Мирослав Каварджиков, попита може ли подезичната кост да се счупи при рухване обратно и получи отговор " не ". Очаква се отбраната да изиска спомагателна експертиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР