Със закъснение от седем години Деница Чингарова, обявява във Фейсбук,

...
Със закъснение от седем години Деница Чингарова, обявява във Фейсбук,
Коментари Харесай

Със 7 г. закъснение председател на комисия обяви, че е фалшифицирала избори в полза на ГЕРБ

Със забавяне от седем години Деница Чингарова, афишира във " Facebook ", че е фалшифицирала вота в интерес на претендента на ГЕРБ (в следствие и избран) през 2015 година за кмет на Пловдив Иван Тотев. За тези избори Чингарова е ръководител на Общинската изборна комисия в Пловдив. До този извод води нейна обява през днешния ден (9 май) в обществената мрежа:

" Да се знае...Бях принудена със опасност към децата ми, да подправям изборите в интерес на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества в никакъв случай не са печелили избори, тъй като не го заслужават...!!! ", написа Чингарова. От обявата ѝ не се схваща за какво афишира дейностите си таман в този момент, нито в какво тъкмо се показват операциите с нейно познание или съучастничество., тя е удостоверила написаното във " Facebook ", само че се показва, че е отказала спомагателен коментар.



През 2015 година, като разликата с претендента на " Патриотичен фронт-НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация " Славчо Атанасов беше към %. Още тогава Атанасов приказва за задкулисие и резултатите от изборите в Пловдив са обжалвани. Съд и отхвърли анулиране на балотажа, както и ръчно преброяване на бюлетините.

Сега пред БНР Славчо Атанасов разяснява, че не познава Деница Чингарова и няма пояснение за обявата ѝ. Не счита, че ще има последици от написаното от нея: " Каквото било, било. Минало, отпътувало преди осем години. Не мисля, че има отминалост за такива нарушавания, само че и не виждам какво ще последва ", споделя Славчо Атанасов пред БНР. Поиска прокуратурата да се самосезира.

Пред националното радио някогашният кмет от ГЕРБ Иван Тотев дефинира думите на Чингарова като безумия. " Такава клюка няма по какъв начин да остане без реакция. Най-вероятно ще заведем дело ", споделя Тотев.

Славчо Атанасов загуби локалните избори против претендент на ГЕРБ и през 2019 година Оттогава кмет на Пловдив е Здравко Димитров.

 " Продължаваме промяната - Демократична България " ще сезира прокуратурата за Пловдивския панаир
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР