Съпругата на Брус Уилис - Ема, прави всичко, за да

...
Съпругата на Брус Уилис - Ема, прави всичко, за да
Коментари Харесай

Бившата на Брус Уилис проговори за състоянието му и разкри потресаващата истина (Подробности)

Съпругата на Брус Уилис - Ема, прави всичко, с цел да скрие истината за положението му, само че други не са толкоз дискретни. Бивша другарка на артиста проговори и направи ужасяващи самопризнания.

 

Както е известно, предходната година Брус беше диагностициран с афазия и деменция. Актьорът приключи кариерата си и се отдръпна в имението си в Лос Анджелис, дружно със фамилията си. Колкото и необикновено да звучи, за него се грижат освен брачната половинка му Ема, само че и някогашната му брачна половинка Деми Мур, както и трите им дъщери от първия му брак. Двете съпруги се поддържат извънредно ревниво една друга и с времето се сближиха като сестри.

 

Нито Деми, нито Ема разкриваха детайлности, настоявайки да запазят достолепието на Брус Уилис. Но Мария Браво, някогашна другарка на звездата от " Умирай мъчно " описа потресаващи детайлности.

 

" Истината е, че Брус е зле. Много зле. И положението му продължава да се утежнява. Говорих с Ема и тя ми сподели, че заболяването прогресира бързо и става все по-тежко. Изпращам му доста обич и положителна сила ", добави още тя.

 

Двамата с артиста имаха къса връзка през 90-те години, след което той се ожени за актрисата Деми Мур. Въпреки това с Браво останаха другари и даже си партнираха в няколко плана през годините.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР