Съпругът на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси

...
Съпругът на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси
Коментари Харесай

Арестуваха съпруга на Нанси Пелоси за шофиране в нетрезво състояние

Съпругът на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси беше задържан и упрекнат в шофиране в нетрезво положение, откакто катастрофира в събота вечер, оповестиха чиновници на реда, представени от.

82-годишният Пол Пелоси беше задържан в 23:44 часа и упрекнат в шофиране в нетрезво положение и шофиране със наличие на алкохол в кръвта от 0,08% или по-високо, съгласно обществения отчет на Napa County Criminal Justice Network. И двете обвинявания са закононарушения.

Paul Pelosi, 82-year-old husband of U.S. Speaker of the House Nancy Pelosi, was arrested this weekend on suspicion of DUI in Northern California, police records show.

Пелоси е опитвал да пресече SR-29, когато неговото Porsche е ударено от джип, пътуващ на север по пътя, съгласно отчет за конфликта от калифорнийския магистрален патрул, който не разпознава нито един от водачите като отговорен за злополуката. Екипите са били извикани на местопроизшествието малко преди 22:30 часа, се споделя в отчета. Няма данни за потърпевши при злополуката и лидерът на джипа не е арестуван.

Определена е гаранция от 5000 $ и Пелоси е освободен в неделя сутринта.

„ Председателя на Камарата няма да разяснява този персонален въпрос, който се случи, до момента в който тя е била на източното крайбрежие “, се споделя в изказване на Дрю Хамил, представител на Нанси Пелоси. Тя е била в Роуд Айлънд в неделя, с цел да приказва на церемонията по откриването на университета Браун. Пол Пелоси е родом от Сан Франциско, двамата са женени от 1963 година и имат пет деца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР