Съпругът на Борислава Йовчева изпрати писмо до медиите, в което

...
Съпругът на Борислава Йовчева изпрати писмо до медиите, в което
Коментари Харесай

Новина от Испания: Случаят Барселонагейт окончателно е прекратен

Съпругът на Борислава Йовчева изпрати писмо до медиите, в което разгласи, че казусът " Барселонагейт " е преустановен от испанската прокуратура.

" На 6 юли тази година получих формален документ, с който ме уведомяват, че така нареченият случай " Барселонагейт " е дефинитивно преустановен и архивиран с разпореждане на прокуратурата на Испания и по особено на основния прокурор на Специализираната прокуратура на Испания господин Алехандро Лусон Кановас, считано от 31.05 и е влезнало в действие ", показва Христов.

Той добави, че в хода на инспекцията по този случай в никакъв случай не са били повдигани обвинявания и не са предявявани финансови, данъчни или каквито и да било други законови искания от страна на испанските управляващи.

" Нещо повече, част от медийно публикуваните имена, включително и на политици, даже не участват в инспекцията, което не попречи да " участват " в медийни и политически спекулации, в които беше забъркано и моето име в продължение на 2 години ", добави Йордан Христов.

Той изрази мнение, че с прекратяването и архивирането веднъж вечно се поставя завършек на този случай.

" Отнасям се с голям почит и почитание към испанската правна система и прокуратура, които са едни от най-авторитетните в Европа и света и бих желал да заявявам, че във всички свои дейности постоянно съм се съобразявал с условията на законите и съм спазвал прецизно откритите правила ", акцентира Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР