Само в рамките на една седмица полицаите в Стара Загора

...
Само в рамките на една седмица полицаите в Стара Загора
Коментари Харесай

Униформени в Стара Загора предотвратиха два опита за самоубийство

Само в границите на една седмица служителите на реда в Стара Загора предотвратиха два опита за самоубийство. Те са избавили дете и възрастен мъж, които решили да посегнат на живота си, заяви Българска национална телевизия.

Двамата служители на реда - Недко Найденов и Константин Петков, патрулирали, когато получили сигналите за опит за самоубийство. Двамата униформени се отзовали на сигналите и съумели да спасят детето и възрастния човек.

Заради постъпката си двамата служители на реда са наградени за проявена храброст, отговорност, бърза реакция, професионализъм и човешко отношение при осъществяването на служебните им отговорности.

Полицаите обаче не се усещат като герои. По думите им това е част от работата им.

Двамата служители на реда са работили съвсем интуитивно и съгласно това са съумели да спасят човешки живот, заяви началникът на " Охранителна полиция " комисар Илиян Илиев.

" Тук мисля, че няма значение дали са служители на реда или не - това е вярното деяние. Те са работили по този начин като служители на реда, униформени от патрула. Така работят всички наши служители на реда и се стремим да поддържаме едно такова равнище, с цел да повишим сигурността и вярата, че въпреки всичко има положителни служители на реда, които желаят да си правят работата ", добави Илиев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР