Само няколко седмици след раждането на третото си дете Емилия

...
Само няколко седмици след раждането на третото си дете Емилия
Коментари Харесай

Вижте 40-годишната Емилия по клин

Само няколко седмици след раждането на третото си дете Емилия наподобява отлично. Папараците на "България през днешния ден " съумяха да щракнат певицата, до момента в който тя и Жорж тичат по задания. Емилия и брачният партньор й откриха кой да гледа новородената Жоржина. Личен водач закара двойката до столична административна постройка, където двамата внасят документи. Оказва се, че предприемачът е джентълмен и не пропуща да се погрижи за удобството на жена си, като й отваря вратата на автомобила и й подава ръка да слезе.



Башур се грижи извънредно добре за Емилия, която през последната близо година се отдаде напълно на фамилията и на себе си. Фолкпевицата след броени дни става на 40 година, а на 10 февруари роди своето трето дете. Макар да сме привикнали да я виждаме с извънредно елегантни тоалети, този път тя залага на състезателен екип.

Емилия е облечена в бежов чеп и блуза в един звук, които акцентират към момента обилните й извивки. За да прикрие тялото на до неотдавна бременна жена, Еми облича обемно, пухкаво бежово палто. Певицата наподобява извънредно спокойна и щастлива, а усмивките, които раздава на Жорж, издават прелестните им връзки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР