Само един двубой ни дели от това да разберем кой

...
Само един двубой ни дели от това да разберем кой
Коментари Харесай

Макенроу: Циципас ще направи труден живота на Джокович; има качествата да го победи

Само един дуел ни дели от това да разберем кой ще е новият първенец на Аустрелиън Оупън при мъжете, а финалът се чака да бъде повече от завладяващ, тъй като до него доближиха двамата към момента непобедени играчи през сезона, а точно Новак Джокович и Стефанос Циципас. Сърбинът е същински хегемон на кортовете в Мелбърн и ще се опита да се поздрави със своята рекордна 10-та купа от конкуренцията, само че съгласно Джон Макенроу, то международният номер четири има всички нужни качества да надиграе Ноле и по този метод да прекъсне серията си от 11 поредни провали против него:

" Това е най-силната версия на Циципас, която съм виждал от доста дълго време насам. Форхендът му е гибелен и Новак би трябвало да внимава, тъй като ще бъде в съществени неприятности, в случай че разреши на Стефанос да диктува разиграванията. Днес Циципас извърши някои от най-мощните удари, които въобще в миналото съм виждал, а следя тенис към този момент от много от дълго време.

Бях учуден по какъв начин гъркът съумя да обезврежда сервиса на Хачанов и пласира поредност от директни ретур уинъри. Истина е, че сподели съмнения при затварянето на мача и това ще бъде съдбовно против Джокович, единствено че това е турнириът на изненадите и има известна логичност Стефанос да завоюва първата си купа от Шлема тъкмо тук и да оглави международната класация.

Разбира се, то постоянно Новак е любимец във край на Аустрелиън Оупън, само че Циципас разполага с задоволително разнороден тенис, с цел да направи живота му сложен и няма да се учудя, в случай че завоюва трофея " - разяснява именитият американец.

Източник: Tennis Infinity

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР