Самият факт, че Делян Пеевски излезе на площада и дойде

...
Самият факт, че Делян Пеевски излезе на площада и дойде
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Условието на БСП за съставяне на кабинет е недалновидно


Самият факт, че Делян Пеевски излезе на площада и пристигна особено в пленарната зала, с цел да гласоподава срещу нашия кабинет - това е извънредно висока оценка. Така в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” Стоил Стоилов от Политическа партия разяснява вота на съмнение. По думите му кабинетът е направил доста положителни неща. Оценка сложили и хората по площадите, подкрепили Никола Минчев и самия кабинет. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 388
„ Това, което стана в последната седмица, е че се смъкнаха маските. Видя се кой в действителност е в действителност срещу това държавно управление. Пеевски пристигна и се ръкува с хората, които бяха докарани с рейсове от цялата страна. Той пристигна, с цел да смъкна това държавно управление ”, изясни още депутатът.

По думите му опитът да се състави ново държавно управление с новия мандат зависи единствено и само от това дали ще се намерят 121 депутати, които да поддържат ръководство, което да не разреши кражбите.

Стоилов разяснява и изявление на Румен Гечев от Българска социалистическа партия. По думите на социалиста едно от изискванията, които следва да бъде прегледано в разговорите за вероятно съдружно ръководство, е подновяването на договарянията с „ Газпром ”. „ Това ми се коства недалновидно като посока. В годините обратно сме видели какъв брой неконсистентно е държанието на „ Газпром ” като снабдител на енергийни запаси. Едно от хубавите неща, които се случиха от войната и рецесията, е че в действителност форсираха диверсификацията на България. Вече потече тестово азерски газ по гръцката връзка ”, посочи депутатът.

Той засегна и откритото писмо на Слави Трифонов към Петков, Борисов, Пеевски и Иванов, на които водачът на Има Такъв Народ изясни, че могат да осъществят мощно ръководство дружно. „ Виждам поста като негово влизане в пояснителен режим. Вижда се дали има коалиция при гласоподаване в Министерския съвет и на бюджет. Видяхме през последната седмица новата коалиция, която ние в групата назоваваме „ Капитан Андреево ” - сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане ” и Има Такъв Народ ”, разясни Стоилов.

Относно гласуването с хартиени бюлетин той обясни, че от Политическа партия считат, че това е връщане обратно, което не е добра концепция. „ С въвеждането на напълно машинен избор бяха решени доста от проблемите на изборната администрация. Виждали сме по какъв начин СИК седяха по цели нощи и имаше припаднали хора. Не желаеме да се връщаме към това ”, безапелационен е депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР