Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати.

...
Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати.
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Македонските партии са настроени срещу България и от десетилетия разпалват омразата

Съживяват се клетките на Национална движение „Симеон Втори" в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати. Това сподели за БНР проф. Огнян Герджиков, правист, ръководител на 39-ото Народно заседание, някогашен длъжностен министър председател, едно от лицата на Национална движение „Симеон Втори". И добави, че партията ще прескочи бариерата за влизане в Народното събрание.

" Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрестанно виждат призраци и са доста безапелационни, че сме съветски проксита. Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, само че не е изключено в недалечна вероятност да стартираме да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим сътрудници ", съобщи проф. Огнян Герджиков.

Според него последните служебните държавни управления, изключително последното, са били сполучливи и не е съдбовно, че има толкоз служебни кабинети: " Това не е знамение невиждано в политическия живот. И други страни са прекосявали през такива въртележки. Влизането в рецесия не би трябвало да се приема като ужасно. Ще излезем от рецесията ".

" Хората в РСМ ритат столчето, на което са седнали. Без благословията на България не могат да влязат в Европейски Съюз. Македонските партии са настроени против България и от десетилетия разпалват омразата. Провеждат политика, която е в тяхна изгода пред света и в ущърб на България. Ние някак не успяхме да покажем пред света истината и в този момент берем неприятните плодове от борбата сред двата приятелски народа ", добави още проф. Огнян Герджиков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР