Съединените щати наложиха санкции на сина на венецуелския президент Николас

...
Съединените щати наложиха санкции на сина на венецуелския президент Николас
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на сина на венецуелския лидер Мадуро

Съединените щати постановиха наказания на сина на венецуелския президент Николас Мадуро за работа на " противозаконния режим " на татко си.
" Мадуро разчита на сина си Николасито и други, близки до неговия властнически режим, с цел да запазят спада на стопанската система и да подтиснат народа на Венецуела, " сподели министърът на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин, обявявайки действието.
" Министерството на финансите ще продължи да бъде ориентирано към родственици съучастници на незаконни режими, които се възползват от корупцията на Мадуро ", сподели той, съобщи БГНЕС.
Действието замразява всички активи, които има в Съединените щати Николас Ернесто Мадуро Гуера и не разрешава на американски жители или институции да работят с него.
Последната акция на Съединени американски щати идва, когато Мадуро се пробва да консолидира властта си след несполучливия опит за прелом от водача на опозицията Хуан Гуайдо.
Гуайдо, водачът на следеното от опозицията Народно заседание, е приет от Съединените щати и повече от 50 други страни като настоящ президент на Венецуела.
Министерството на финансите означи, че синът на Мадуро е член на проправителственото Учредително заседание, което Мадуро употребява, с цел да в профил Народното събрание. Също по този начин се споделя, че Мадуро Гуера " се е облагодетелствал от венецуелските мини дружно с Мадуро и неговата брачна половинка, Чилия Флорес " и се е заел с агитация и цензура от страна на държавното управление на татко си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР