Съдържание:ИконаДекорация за стената или персонализиран подаръкСаксийно цветеКласически подаръциДомашен текстил Предстои

...
Съдържание:ИконаДекорация за стената или персонализиран подаръкСаксийно цветеКласически подаръциДомашен текстил Предстои
Коментари Харесай

Какъв подарък да купя за нов дом?

Съдържание:

ИконаДекорация за стената или персонализиран подаръкСаксийно цветеКласически подаръциДомашен текстил  хрумвания за подарък за новодомци

Предстои ви да гостувате на Ваши родственици или другари, които неотдавна са се преместили в нов дом и сте изправени пред нелеката задача да изберете подарък, който да поднесете. Чудите се по какъв начин да изберете нещо уместно, което да засвидетелства Вашето почитание към домакините и в това време да им се хареса и да им донесе наслада.

Предлагаме Ви няколко хрумвания за дарове за новодомци.

Икона

Новият дом е ново начало и един от най-подходящите и алегорични дарове е икона, която да закриля живущите в него и да носи благоденствие, фамилно благополучие, естетика и дълъг взаимен живот.

Можете да купите икона на Света Богородица или Свети Мина, тъй като тези светци покровителстват сплотеността и целостта на фамилния дух, подаряват обич и съгласие в фамилията. Няма да сбъркате и в случай че изберете икона със светец, на който е кръстен някой от новодомците.

 иконата е отличен подарък за новодомци

Декорация за стената или персонализиран подарък

Ако бихте желали да поднесете подарък, който да остане като безценен спомен на домакините и постоянно, когато погледнат към него, да си спомнят и мислят за вас, изберете да вземем за пример моден часовник или красива картина. Картината е повсеместен подарък, само че е целесъобразно преди да я купите, да проучите какъв живописен жанр харесват жителите на новото жилище.

Персонализираните дарове също са съвършен вид и ще припомнят за Вашия благ жест към новодомците. Можете да поръчате да изработят да вземем за пример табелка за вратата, подложка за ключовете или различен тип истинска украса, върху която да бъдат гравирани имената на членовете на фамилията, живеещо в новия дом.

Саксийно цвете

Цвете в саксия е друга доста добра концепция за подарък за нов дом. Растенията внасят прохлада, зеленина и естетика в дома, също така пречистват въздуха. Желателно е да се спрете на цвете, което не е доста капризно и не изисква специфични грижи, изключително в случай че знаете, че домакините не са запалени градинари.

 саксийно цвете за нов дом

Класически дарове

В тази категория попадат практични и функционални разновидности за дарове, които биха влезнали в приложимост на жителите на новия дом – някакъв тип сервиз, като да вземем за пример за вино, уиски или кафе, кристална купа за плодове, сервиз за торта, ефектна ваза.

В този случай ще ви е от изгода, в случай че познавате усета на новодомците, което ще ви помогне да изберете подарък за дома, който сигурно да им допадне. Ако са ви доста близки, бихте могли непосредствено да попитате от какво имат потребност, тъй като постоянно има възможност към този момент да имат някой от изброените разновидности.

Домашен текстил

Не доста хора се стопират на домашния текстил, само че той също е добра концепция за удобен подарък. Можете да изберете сред първокласни хавлиени кърпи за банята или кухнята, красива завивка за маса или текстилни подложки за хранене. Това са неща, които сигурно ще бъдат от изгода за домакините.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР