Събуждате ли се през нощта по едно и също време

...
Събуждате ли се през нощта по едно и също време
Коментари Харесай

Буденето нощем по едно и също време е сигнал, с който тялото ви иска да ви кажа нещо: Час на събуждане и неговото значение

Събуждате ли се през нощта едновременно и към този момент мислите за това, което се случва с тялото ви?
Всяко човешко тяло има енергийни меридиани, и в случай че постоянно се разсънваме през нощта, това значи, че има проблем с тях. Ако вярвате в китайската медицина, всичко се случва освен поради това, само че и тъй като другите органи на тялото работят по друг метод в другите часове.
Ето няколко образеца.
Ако се събуждате сред 9 и 11 часа. Е, това сигурно се случва, в случай че желаете да си легнете доста рано. Най-вероятно някъде по това време ще заспите, само че по-късно надали можете да пандизите очите си.

Ако това е по този начин, незабавно би трябвало да извършите нещо със напрежението си. Тъй като прочувственият стрес във вашия случай към този момент е почнал да се демонстрира на мускулите. Опитайте медитация, в противоположен случай сте в доста мъчно състояние.
Ако се събуждате сред 23:00 и 1:00 часа
Това време е обвързвано с жлъчния канал. Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си денем. Събуждането по това време значи, че е време да измененията диетата. Също по този начин, пробуждането по това време може също по този начин да значи, че държите отрицателни страсти в себе си, последвани от яд към себе си или към другите. Вашите, или грешките на другите ви държат будни.

Ако се събуждате сред 1:00 ч. И 3:00 ч
През това време тялото освежава черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни.
Събуждането в тези часове може да значи, че имате прекомерна функционалност върху черния дроб и заради това се усилва. Вашето тяло ви предизвестява да измененията диетата си и да намалите алкохола.
Също по този начин, събуждането през това време е обвързвано с негативни страсти като яд, виновност, което прави мъчно да се отпуснете.

Ако се събуждате сред 03:00 и 05:00 часа
Тази част на деня се свързва с белите дробове, които съдържат О2, тъй че тялото се приготвя за нов ден. По това време дробовете се почистват. Ако се събуждате сред три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претрупани със нечист въздух или цигари, само че и от тежка храна.
Също по този начин пробуждане по това време е обвързвано с възприятие на горест и страдание, когато може би ви се е случило нещо отрицателно или сте в меланхолия, която не сте съумели изцяло да приемете.

Ако се събуждате сред 5:00 и 7:00 сутринта
Този път се свързва с дебелото черво, което след то се почиства и възобновява. Този развой е доста значим за целия организъм, а пробуждане през това време може да значи, че тялото е обезводнено и че му липсва вода.
Когато става въпрос за страсти, пробуждане в 5 и 7 сутринта е обвързвано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също по този начин, това може да значи, че в живота ви следва смяна.
Инфо: Лекувай.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР