Жителите и гостите на Стара Загора вече имат възможност заплащат

...
Жителите и гостите на Стара Загора вече имат възможност заплащат
Коментари Харесай

В Стара Загора вече може да се плаща за „зелена зона“ с QR код

Жителите и гостите на Стара Загора към този момент имат опция заплащат престоя на колите си в така наречен „ зелена зона “ с QR код. Това заяви на конференция кметът на общината Живко Тодоров, представен от „ Българска телеграфна агенция “.

Към момента услугата ниже да се употребява за заплащане в границите на един, два или три часа . С въвеждането на новите цени за краткотрайно паркиране в централна градска част от 1 юли т.г. към този момент ще има опция за възнаграждение и на 30-минутен престой .

„ Стикерите за QR кодовете са сложени на всички осведомителни табели за начало и завършек на зелената зона. При сканирането на този код се дава опция да се заплати онлайн за съответното време “, уточни отрасловият заместник-кмет Радостин Танев. Той уточни, че това е различен способ за възнаграждение посредством банкова карта или различен тип онлайн заплащания. „ Това ще улесни огромна част от консуматори “.

По време на конференцията представител на компанията, създала услугата, сподели по какъв начин заплащането може да бъде осъществено единствено с няколко стъпки.

Само за два часа: 880 деца от Стара Загора бяха записани за банкет в първи клас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР