С този трик домакините ще могат да си спестят не

...
С този трик домакините ще могат да си спестят не
Коментари Харесай

Как да пържим месо и накрая тиганът и котлоните да останат чисти? ТРИК, който всяка домакиня трябва да научи

С този трик домакините ще могат да си спестят не малко време в кухнята. Не става въпрос само за време, което сме привикнали да отделяме за подготвяне на храната, само че и такова, което е нужно да влагаме в почистването на всички тези съдове, плотове и котлони.

Както и сами знаете всичко гениално е просто. Понякога решението е пред очите ни, само че ние не можем да го забележим.

Как да предпазим котлоните и тиганите чисти по време на готвене?
Ето какво би трябвало да извършите. Преди да се заемете с пърженето на месо, зеленчуци, яйца, риба или каквото друго се сетите, нужно е да вземете парче хартия за печене и да покриете с нея повърхността на тигана. Страните на хартията е целесъобразно да оформят висока „ ограда ”, тъй че пръските олио да не доближават повърхностите на котлона или плотовете.
 Направете това с тигана си и към този момент НИЩО няма да залепва в него! Направете това с тигана си и към този момент НИЩО няма да залепва в него!
Всички мечтаем за незалепващ и незагарящ тиган, който след това да наподобява по този начин, както сме почнали да готвим с него. Бърза турска баниц...

По този метод можете да пържете всевъзможни артикули, било то месо, риба, кюфтета или друго, което ви се хапва.

Налейте количеството лой, което сте привикнали да употребявате. За да се разпредели отмерено, можете да си послужите със силиконова четка.

Накрая ще ви отнеме тъкмо 5 минути, с цел да изплакнете тигана, без да търкате упоритите мазнини и загорели повърхности.

Възползвайте се от този трик и сме сигурни, че у вас ще се породи предпочитание да готвите все по-често и с по-голямо предпочитание!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР