С пост във фейсбук лидерът на “Възраждане честити празника на

...
С пост във фейсбук лидерът на “Възраждане честити празника на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Чий пример ще следваме – на будителите или на раята?

С пост във фейсбук водачът на “Възраждане ” честити празника на националните будители.
Тъжно е да си го признаем, само че събуждането на нашия народ не е завършило с освобождението ни от турска иго. България получава независимост, за която са се борили и умирали хиляди горди и почтени българи, само че до момента в който те са се борили, милиони други българи не са правили нищо. Това е истината, написа Костадинов.
Когато получиш нещо, за което не си се борил, ти не го цениш. Това е повода, заради която и в наше време обстановката е същата – хиляди се борят, милиони се продават, споделя той. Лидерът на “Възраждане ” показва, че в случай че би трябвало да се гласоподава за това дали България да продължи за съществува като страна, голямата част от гласоподавателите няма да гласоподават, а друга не дребна част ще продаде гласа си.
“Появи ли се някой с задоволително пари да купи продажниците, жадуващи тихия комфорт на робството, може да кажете довиждане на България. Защото, както е добре известно, най-големият зложелател на свободата е ситият и сит плебей ”, споделя Костадинов.
Според него през днешния ден би трябвало за следващ път да си зададем въпроса чий образец ще следваме – на будителите или на раята. “Аз и моите съидейници сме избрали от дълго време своя път и няма да се отклоним от него. Ще се бием, ще се борим и в случай че би трябвало ще умрем за България, пък каквото ще да става! ”, показва водачът на “Възраждане ”.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР