с перли е отличен заместител на традиционния новогодишен маникюр с

...
с перли е отличен заместител на традиционния новогодишен маникюр с
Коментари Харесай

23 идеи за маникюр с перли

с перли е отличен сурогат на обичайния новогодишен маникюр с искра и рисунки. Струва си да ги сменяем с дребни нежни перли с разнообразни размери – и остава единствено да събираме похвали.

Най-хубавото е, че перленият наподобява като че ли е с транспарантно или полупрозрачно покритие – тъй че макар целия лукс на детайлите, той си остава умерено въздържан и даже минималистичен. Ако въпреки всичко желаете да добавите цветове, по-добре е да заложите на студените пастелни нюанси: леденосиньо, сребристо, снежнобяло, лилаво, лимоново или. Или поемете риск и изберете тъмна основа – черна, синя, бордо (обърнете внимание на всички асоциации на перлите с леката пролетна визия).
               
on Jan 6, 2018 at 11:52am PST

Обърнете внимание и на размера на перлите: по-добре е да украсите единствено един или най-много два нокътя с по-едри мъниста, само че дребните перли могат да се сложат и върху всички пръсти.

Изберете междинна или къса дължина на ноктите – тогава ще наподобява стилно, а не предизвикателно. И още едно предложение: несъмнено, перленият маникюр прелестно се съчетава с пухкавите пуловери и жилетки, само че можете да се осмелите и да експериментирате, като го комбинирате със непоколебим костюм.  

Самите перли могат да бъдат открити в разнообразни онлайн магазини. Или посетете вероятно някоя кинкалерия.
               
on Nov 28, 2019 at 12:05am PST

 
               
on May 19, 2018 at 9:51am PDT
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР