С нов анимационен рекламен филм, направен да не отстъпва по

...
С нов анимационен рекламен филм, направен да не отстъпва по
Коментари Харесай

Audi променя приказката за Пепеляшка в нова реклама

С нов анимационен рекламен филм, изработен да не отстъпва по качество на най-хубавите анимации на Pixar, автомобилният бранд Audi основава полемика и предизвика вниманието на деца и родители.

Видеото е нов прочит на приказката за Пепеляшка. То разказва за татко, който чете за Пепеляшка преди Коледа на щерка си, само че в нов, друг прочит по отношение на класическата приказка. В него Пепеляшка не е бедна щерка или стопанка, която мечтае да открие принца и да се омъжи за него, а деен водач, който не остъпва на връстниците си - претендентите за принцове. Тя идва на бала не с колесница с коне, а с алено Audi. Танцът на бала е с коли.

Рекламният филм е от 5 минути и е въодушевен от Мишел Мутон - първата жена, спечелила Световния рали шампионат в Сан Ремо - през 1981 година, оповестява изданието за маркетинг Adwweek. Той се споделя " Ever After ", което е отпратка към фразата " And they lived happily ever after " или " И заживели щастливо... " в края на всяка приказка. 

От Audi разкриват, че са били въодушевени да създадат рекламата от същинската история на Мишел Мутон. Обясняват това в края на филм " Зад кулисите " за основаването на рекламата и показват, че я посвещават на бащата на Мишел - Пиер Мутон, " и на всички татковци и майки, които оказват помощ да се промени историята ". 

" Беше първата ми година в Световния рали шампионат, само че всички погледи бяха вперени в мен. Бях единствената жена, състезаваща се в този мъжки спорт. Затова никой не очакваше да печеля. Изглеждаше бясно... само че не и за екипа на Audi, или за татко ми ", спомня си самата Мишел, която печели надпреварата с автомобил на Audi.

" Той беше първият човек, който повярва в мен, първият човек, който ми сподели, че няма никакви диви гори, вълци или очарователни принцове, които да ме спрат да бъдат такава, каквато желаех да стана. Купи ми първата ми кола и по тази причина ще му бъда признателна вечно ", споделя тя. 

" Ever After " е напълно испанска продукция, на организация Proximity Барселона и анимационно студио post23 и Sr. Alce Films. Фернандо Сантиаго режисира сцените с действително деяние и екшън. Хесус Диас композира саундтрака, който е изпълнен от 50 музиканти от Симфоничния оркестър на Будапеща. Ако се заслушате деликатно, ще чуете елементи от “Once Upon a Dream ” - музиката за бала от " Спящата хубавица " на Disney. 

По това време на годината през 2017 година Audi Испания пусна рекламата " Куклата, която избра да кара ", с която завоюва предходната година над 40 награди и си сложи за цел да бори стандартите за девойките. 

Ето и рекламата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР