В по-голямата част от зрелия си живот аз съм преследван

...
В по-голямата част от зрелия си живот аз съм преследван
Коментари Харесай

Вредното „Да“

В по-голямата част от зрелия си живот аз съм преследван от една основа алтернатива – да кажа „ да “ или „ не “. Винаги съм желал да вземам присъединяване във допустимо най-вече разнообразни прекарвания. Както доста хора през днешния ден, аз съм зависим на т.нар „ боязън да не пропусна нещо “  ().

Нещата обаче започнаха последователно да се трансформират в първата ми година като бизнесмен – интервал от моя живот, включващ вземането на извънредно значими решения на база на сериозно мислене. Това е времето, когато изричането на думичката „ да “ при всяка появила се опция означаваше криеше риск от неуспех, който можеше да потопи целия ми бизнес.

През последните 14 години, прекарани в развиването на моята компания JotForm, аз се научих да отхвърлям оферти, които не дават отговор на моите цели, и да концентрирам вниманието си върху планове, които подхождат на визията ми за моята компания. Когато запазите „ Да-тата “ си за в действителност значимите неща, вие може да постигнете действителен прогрес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР