С напредването на годините сърцето се претоварва повече и често

...
С напредването на годините сърцето се претоварва повече и често
Коментари Харесай

Лекарство на 800 години решава напълно проблема с прескачащото сърце и пробождането в гръдите

С напредването на годините сърцето се претрупва повече и постоянно изпитваме болки в региона на най-важния орган. Понякога усещаме и бодежи, които съществено тормозят доста хора. В сходни случаи е значимо да се обърнем към експерт кардиолог и да следваме препоръките му. Това обаче никога не ни пречи да погледнем и към националната медицина, където има доста потребни препоръки за подобряването на работата на сърцето. Един от тях е на повече от 800 години, а негов създател е фамозната монахиня Хилдегард декор Бинген. Тя остава в историята като абатиса, монахиня, мистик, публицист и композитор. Заради огромните й заслуги преди 5 година немкинята беше канонизирана от папа Бенедикт XVI.

ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ЛЕКОВИТИ ОТВАРИ, КОИТО ИМАТ НЕ ОСОБЕНО ПРИЯТЕН ВКУС, ТАЗИ НА ХИЛДЕГАРД ФОН БИНГЕН Е ИСТИНСКИ ЕЛИКСИР.
Това е по този начин, тъй като в основата й е качествено вино. Ето и рецептата. Необходими артикули: 1 литър качествено домашно алено или бяло вино; 10 пресни стъбла магданоз (без корен);
2 супени лъжици винен оцет; 300 грама естествен пчелен мед.
Начин на подготвяне:
Поставете в тенджера виното, магданоза и оцета и оставете сместа да поври за към 10 минути на слаб огън.

Добавете пчелния мед и варете още 4-5 минути, като разбърквате сместа до цялостното разтваряне на меда. Прецедете топлото вино и още до момента в който е горещо го прехвърлете в стъклена бутилка със тапа. Пийте по 1 кафена чашка вечер преди хранене.
Червеното вино може да ви помогне и да се отървете от главоболие
Накиснете 100 г цветове от бъз в 500 мл вино. Оставете да престоят четвърт час. Натопете в сместа памучна забрадка или марля, която след това наложете на челото и задръжте по този начин към 20 минути.
При болки в главата, дължащи се на мигрена, ще ви помогне следният лек. В 300 мл бяло вино пуснете 3 листа индрише и 3 листа здравец. Оставете да поврят на спокоен огън за 5 минути. След като сместа изстине, пийте от нея 3 пъти дневно по 50 мл.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР