С коледно тържество бяха запалени светлините на елхата в Археологически

...
С коледно тържество бяха запалени светлините на елхата в Археологически
Коментари Харесай

Запалиха светлините на елхата в АК “Калето“

С коледно празненство бяха запалени светлините на елхата в Археологически комплекс “Калето “. Празникът на най-известния туристически обект в района почетоха кметът на общината инж. Генади Събков, общински чиновници, членовете на Мото клуб „ Велика България “, десетки поданици на Мездра и другари на комплекса.
Ръководителят на обекта инж. Димитър Павлов приветства гостите и благодари, че още веднъж с екипа на комплекса дружно означават празниците му.
Инж. Събков също поздрави присъстващите с идните Коледно-Новогодишни празници.
„ Нека в навечерието на идните светли празници да си пожелаем да сме по-добри и по-отзивчиви един към различен. Сигурен съм, че в случай че посеем семенцата на положителното в душите си, животът ни ще стане по-смислен и по-приятен “, сподели кметът.
Екипът и дребните ученици на Арт-Център “Калето” от 1-ви,,А'' клас на ОУ,,Св. св. Кирил и Методий'' –Мездра зарадваха гостите с показване на прелестна благотворителна галерия „ Детски свят “. Малчуганите стоплиха сърцата на присъстващите и с осъществявания на емблематични коледни песни.
Ръководителят на Арт центъра на „ Калето “ Снежана Петрова благодари на децата от I “а” клас за това, че претвориха добротата и чистотата си приказните картини от изложбата. Творецът разясни, че дружно с децата са решили набраните средства от продажбата на картините да бъдат вложени за щедрост.
В тържеството се включиха и потребителите на Комплекса за обществени услуги за деца и лица с увреждания.
Кулминацията в празничната стратегия бе гостуването на Дядо Коледа, който дойде с мотор и по този метод още повече зарадва малчуганите. Белобрадия дъртак подари на децата голям брой лакомства.
Тържеството приключи със запалване коледните светлини на елхата в комплекса, след което гостите се любуваха на обилна заря.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР