С горещи страсти започнаха днешните дебати в парламента. Депутатите обсъждаха

...
С горещи страсти започнаха днешните дебати в парламента. Депутатите обсъждаха
Коментари Харесай

Жега в парламента заради F-16! Караянчева нахока двама депутати от БСП – викат по спешност Борисов и Радев

С горещи пристрастености започнаха днешните диспути в Народното събрание. Депутатите обсъждаха закупуването на нови изтребители F-16 от Съединени американски щати.

Дебатите обаче започнаха с неодобрение от страна на двама депутати от Българска социалистическа партия, написа Блиц.

Драгомир Стойнев се качи на парламентарната естрада и горещо стартира да дава директиви на шефката на Народно събрание Цвета Караянчева по какъв начин да си прави работата.



„ Благодаря ви, само че не бяхте правилен към мен. Не съм нарушила протокола по никакъв метод. По метода на водене “, отсече Караянчева.

Веднага по-късно на трибунката се качи и различен народен представител от Българска социалистическа партия Румен Георгиев. Той стартира да приказва още преди да застане пред микрофона, само че шефката на Народно събрание непосредствено го нахока: „ Не може изявление. Ще ви санкционира. Слушам забележката ви към мен “.



Антон Кутев пък изиска персонално министър председателят Бойко Борисов да се появи в постройката на Народното събрание и да наблюдава дебатите за изтребителите и да изкаже своето мнение.

„ Благодаря, ще осведомявам министър-председателя “, сподели сбито Караянчева.

„ А къде е главнокомандващия на България тогава? Тук най-малко е военният министър Красимир Каракачанов “, отсече Данаил Кирилов от ГЕРБ в отговор на Кутев.



„ Благодаря. Ще осведомим и президентството за това предложение. Президентът Румен Радев постоянно е добре пристигнал тук “, сподели Караянчева.

В момента се разгаря дебатът по отчета за избор на нов боен аероплан за бъллгарските Военновъздушни сили.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР