Кадри: Нова телевизияДимитър Рачков е популярен с това, че разсмива

...
Кадри: Нова телевизияДимитър Рачков е популярен с това, че разсмива
Коментари Харесай

Рачков стана сериозен: Този талантлив народ е обречен и няма измъкване от тинята

Кадри: " Нова телевизия "

Димитър Рачков е известен с това, че разсмива феновете и постоянно е с необятна усмивка на лицето, само че в изявление пред " Нова телевизия " той стана до болежка прям и сериозен. Покрай занимателните неща към тазвечернияя край на " Като две капки вода ", артистът разкри и тежки истини.

" Хората желаят да се провиснал пред телевизораа. Виждаш какво ни заобикаля - политическа рецесия, не знам каква рецесия, кавги, уволнения, митници, Министерство на вътрешните работи. Аз имам възприятието, че сме обречени. На тази страхотна страна, на този надарен народ, не знам някой прокле ли ни, ужасно е, нямаме изплъзване от тинята. Извинявай, че потеглих малко отрицателно. Не може, братче. До тука ми пристигна. Трудно е да накараш българина да се усмихне, тъй като той е смачкан. Да го усмихнеш в този момент, съгласно мен е по-трудно от преди години. А другото - мисля, че хората станаха доста по-обидчиви.  Да не кажа с комплекси някакви. И ние в действителност внимаваме. Но ти като си онлайн предаване, ти не мислиш, не можеш да си слагаш непрекъснато надзор и бариери - тук да не настъпя мината. Излизаш и може и да удариш греда. Всички се променихме. И то не в добра посока. Променихме се, затворихме се, станахме мнителни, недоверчиви, обидчиви, комплексирани. Аз считам, че това не е българската душа. 

Когато образованието е ниско, ниско образовани хора, доста по-лесно се манипулират. Това е е наклонност от години ", сподели той пред Елизабет Методиева.

" В момента да правиш шоу е доста мъчно. Защото да не обидиш някой, този да не засегнеш, оня. Да правиш комизъм и ирония е доста мъчно. Ние сме един от бедните нации на Европа и изобщо. При нас рикошета доста по-силно се отразява при тези неща. Българинът е лъган, мачкан сравняван с животни. За мен това им е задачата -  да ни трансфорат в едно статдо, което се ръководи доста елементарно ", включи се в диалога и Герасим Георгиев-Геро.



Двамата разкриха и дали не се тормозят от средата, в кояторастата децата им

" Геро има момиченце, моят наследник тази година е зрелостник. Средата стана доста рискова. Едно време излизаш, бягаш, никой не те търси, дали ще си на село, дали ще си на улицата. Сега стана по този начин, че аз изпитвам боязън за моя наследник. Да не приказваме всеобщо какви субстанции се използват.  Бях оптимист. Нашето потомство претърпя няколко обрата. Като пристигна смяната бях 17-годишен. С опрощение ще кажа - " егаси смяната " 35 години. Ами той животът ни мина в това - обещания. Никой няма да ни върне тези години. Лошото е, че не виждаме някаква светлина в тунела за нашите деца. Човек като вижда тези неща, става равнодушен. Казваш си - а какво да се боря, съпротивлявам се с вятърни мелници ", съобщи Рачков.

" Теб може единствено да те е боязън, ти нищо не можеш да направиш. Защото тези, които би трябвало да го правят, не го правят това нещо- Държавата би трябвало да вземе някакви ограничения. Ние избрахме да останем тук. Това пренебрежение към тези хора, които са тук и не престават да са тук, да работят, да внасят налози, това е пренебрежение ", добави Геро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР