Областният управител обяви процедура за възлагане на обществена поръчка за

...
Областният управител обяви процедура за възлагане на обществена поръчка за
Коментари Харесай

Търсят спасители във Варненско за летния сезон

Областният шеф разгласи процедура за възлагане на социална поръчка за " Обезпечаване с водноспасителна активност през 2024г. на 10 неохраняеми морски плажове на територията на област Варна, които са изключителна държавна благосъстоятелност, заяви

Това са:

На територията на Община Варна:

1. " Буните 2-изток “,

2. " Буните 2-запад “,

3. " Фичоза “,

На територията на Община Аврен:

1. " Романтика “,

2. " Камчия – север 1 “,

3. " Камчия – север 2 “,

4. " Камчия – север 3 “,

На територията на Община Долни Чифлик:

1. " Шкорпиловци–север “,

2. " Шкорпиловци–юг “,

На територията на Община Бяла:

1. Бяла – Карадере “.

Срокът за подаване на предложения е 29 май 2024 година в това число.

Ще бъдат разкрити 10 стационарни избавителни поста с най-малко двама спасители на всеки пост с работно време от 08.00 до 18,00 часа всеки ден в границите на три месеца от подписването на контракта, само че не по-късо от 15 септември. Спасителните постове се разкриват при съблюдаване условията на Наредба за водноспасителна активност и обезопасяване на водните площи и басейните за публично прилагане, като се отбелязва със съответните предупредителни и забранителни знаци зоната на избавяне и региона на деяние.

Областният шеф има отговорността да обезпечи водното избавяне на тези плажове за период от три месеца. В тази връзка беше изискана и получена от БЧК настояща информация за цената на 1 избавителен пост за водно избавяне за период от 3 месеца, която възлиза на 27 хиляди лв.. Критерий за морските плажове, за които се афишира социална поръчка е посещаемостта им от предходния сезон.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР