С абсолютно мнозинство Общинският съвет във видинското село Ново село

...
С абсолютно мнозинство Общинският съвет във видинското село Ново село
Коментари Харесай

Общинският съвет в Ново село прие бюджета за 2018 година

С безусловно болшинство Общинският съвет във видинското село Ново село одобри общинския бюджет, който е в размер на 2 730 134 лева Съветници от опозицията направиха предложение да се усилят услугите и надлежно приходите на общинско дружество „ БКС “ и да се пренасочат останки от средства за финансови разноски за изкърпване на безбройните дупки в общината. Реконструкция на детска градина „ Академик Стефан Младенов “ във видинското село Ново село на стойност над 420 хиляди лв. е най-големият обект, заложен в Поименния лист на финансовите разноски за 2018 година в общината.
422 731,84 лева са европейските пари, които са отпуснати за ремонт, съоръжение и обзавеждане на детското заведение в Ново село. Още 126 800 лева за финансови разноски отпуска страната, с които ще се ремонтират кметството и читалищният салон в с. Неговановци, ще се заплатят довършителни работи по уличното осветяване и ремонтни действия в спортния комплекс в Ново село, ще се благоустрои с. Ясен, ще стартира ремонт на учебното заведение в с. Винарово и читалищната сцена в с. Флорентин. Със лични средства Общината ще се включи в обновяването на лятното кино в Ново село, ще създаде капиталов план на гробищен парк с. Неговановци и ще обследва енергийната успеваемост на постройката на общинска администрация.
Дневният ред на съвещанието включваше още освобождение на лица и компании от такса „ боклук “, одобрение на планове в съставните села за тяхното благоустройство, изменение на Подробния организационен проект в три от селата, по отношение на горните планове, проект за противопоставяне на тероризма и отчет за осъществяване на регионалната тактика за консолидиране на българските жители от малцинството, доклад за осъществяване на решенията на Общинския съвет, признати през второто полугодие на 2017 година /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР