Руският президент Владимир Путин обвини членовете на НАТО, че участват

...
Руският президент Владимир Путин обвини членовете на НАТО, че участват
Коментари Харесай

Путин: НАТО участва в конфликта в Украйна с доставки на оръжие

Руският президент Владимир Путин упрекна членовете на НАТО, че вземат участие в спора в Украйна, предоставйки й оръжие, и сподели, че Западът възнамерява да разбие Русия. „ Те изпращат оръжия за десетки милиарди долари в Украйна. Това в действителност е присъединяване “, сподели Путин в изявление за канал „ Русия-1 “, излъчено в неделя.

„ Това значи, че те вземат участие, въпреки и индиректно, в закононарушенията, осъществявани от киевския режим “, сподели Путин.

Той добави, че западните страни имат " една единствена цел - да разбият някогашния Съветски съюз и главната му част - Руската федерация ". „ Само тогава може би ще ни одобряват в по този начин нареченото семейство на цивилизованите нации, само че поотделно, всяка част поотделно ”.

В изявлението Путин също повтори апелите си за многополюсен свят и сподели, че " не се съмнява ", че това ще се случи. „ Против какво сме? Срещу обстоятелството, че този нов свят, който се оформя, се построява единствено в полза на една страна - Съединените щати. „ Сега, откакто опитите им да пренастроят света по собствен личен облик след рухването на Съветския съюз доведоха до тази обстановка, ние сме длъжни да реагираме ”, разясни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР