Руският президент Владимир Путин е в добро здраве, каза директорът

...
Руският президент Владимир Путин е в добро здраве, каза директорът
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Няма данни здравето на Путин да е влошено

Руският президент Владимир Путин е в положително здраве, сподели шефът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) Уилям Бърнс на годишния конгрес по сигурността на института Аспен в американския щат Колорадо, предава ТАСС.

" Има доста клюки за здравето на президента Путин и доколкото можем да кажем, той е изцяло здрав. Възгледите му се втвърдиха, що се отнася до моя опит през годините, само че той има собствен личен метод да гледа на действителността. И както видяхме в ранните стадии на тази война, тя се основаваше на някои надълбоко неправилни догатки и някои действителни илюзии, изключително по отношение на Украйна и волята за опозиция в Украйна, за чието основаване той оказа помощ посредством експанзия през годините най-малко от 2014 насам ", сподели още той.

" Той е уверен, че ориста му като съветски водач е да възвърне Русия като велика мощ. Вярва, че ключът към това е да се сътвори още веднъж сфера на въздействие в съседство с Русия, а това не може да стане без надзор над Украйна ", разяснява Бърнс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР