Служебният премиер Димитър Главчев е поискал от министъра на регионалното

...
Служебният премиер Димитър Главчев е поискал от министъра на регионалното
Коментари Харесай

Главчев се намеси, поиска проверка по катастрофата край Аксаково

Служебният министър председател Димитър Главчев е изискал от министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция по отношение на информацията за асфалтирана част от път в региона на Аксаково, където преди дни имаше тежка злополука с автомобил на НСО. Това оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение, прецизират от пресслужбата.

Мястото, където стана злополуката с колата на НСО с Кирил Петков и почина човек, е прясно асфалтирано преди два-три дни, излиза наяве от фотоси от групата " Виждам те - КАТ Варна ", публикувани и от Петел.бг.

Вижда се огромна кръпка върху остарелия асфалт. Пътят не е с дупки и е забавно и необичайно какво е наложило толкоз скоростно и изборно възобновяване.

" АПИ постави нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков умъртви човек край Аксаково. Защо?! Как ще се вършат нови експертизи и следствени опити? Или към този момент мачът е свирен - убитият е отговорен, властта е почтена! ", написа Краси Костов.

Радостин Василев в предаването Делници по " Евроком " също показа, че е минал по пътя и видял протичащото се. " Минах два дни след случая. Знаете ли какво правеха?! Ами сменяха асфалта, който е бил съвършен. Бях в Добрич и минавах оттова. Защо сменят асфалта? Трябва да се вършат експертизи. Има ли спирачен път? Няма ли?! Виждате ли за какви парадокси приказваме ", сподели Василев.

" Това е неповторимо ", отвърна водещият Николай Колев.

" Вместо да се вършат експертизи. Край! Спрял ли е тоя, не е ли? ", чуди се Василев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР