Руският президент Владимир Путин е рационален играч, който е преценил

...
Руският президент Владимир Путин е рационален играч, който е преценил
Коментари Харесай

Обрат! Байдън със сензационни думи за Путин

Руският президент Владимир Путин е " разумен състезател ", който е решил зле способността си да нахлуе в Украйна и да потисне нейния народ. Това съобщи президентът Джо Байдън съобщи в извънредно изявление за CNN, представено от dnes.bg.

" Мисля, че той е разумен състезател, който е сбъркал доста ", сподели Байдън на Джейк Тапър, до момента в който съветските бомбардировки над цивилни цели в Украйна алармираха за следващата повратна точка в траялата месеци война.
-->
Интервюто с Байдън, извършено, когато спорът в Украйна наближава осмия си месец, дава нов взор върху мисленето на президента на Съединени американски щати, до момента в който висши американски чиновници следят развоя на борбата в Украйна с ескалираща угриженост.

Байдън, който предходната седмица предизвести, че рискът от " нуклеарен Армагедон " е на най-високото си равнище от 60 години, споделя, че заканите, идващи от Русия, могат да доведат до пагубни " неточности " и " неверни калкулации ", макар че той отхвърли да се обясни по какъв начин тъкмо биха дали отговор Съединените щати, в случай че Путин разположи тактическо нуклеарно устройство на бойното поле в Украйна.

Докато Байдън твърди, че има вяра, че самият Путин е разумен, той характеризира задачите на съветския водач в Украйна, които Путин изложи в гневна тирада, когато стартира войната през февруари, като нелепи.

" Слушайте какво споделя. Ако слушате речта, която той изнесе след вземането на това решение, той приказва за цялата концепция - да бъде водач на Русия, който сплотява всички рускоговорящи. Искам да кажа, че е неуместно ", сподели Байдън.

Американският прездент споделя, че Путин неправилно е вярвал, че украинците ще се подчинят на съветската инвазия – неверна преценка, която беше опровергана от гневната опозиция в страната.

" Мисля, че речта, неговите цели не бяха рационални. Мисля, че той си намерения, че ще бъде посрещнат с отворени прегръдки, че това е домът на Майка Русия в Киев и че ще бъде добре пристигнал. Мисля, че той просто изцяло сбърка ", сподели Байдън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР