Руският кораб за полагане на тръби Фортуна поднови работа по

...
Руският кораб за полагане на тръби Фортуна поднови работа по
Коментари Харесай

Възобновена бе работата по Северен поток-2 в германски води

Руският транспортен съд за полагане на тръби " Фортуна " възобнови работа по оспорвания газопровод " Северен поток-2 " през Балтийско море, който ще обезпечи втора директна енергийна връзка сред Русия и Германия, заяви през днешния ден представител на плана, представен от ДПА.

" В момента Фортуна работи в немски води в сходство с издадените разрешителни и известията, направени от управляващите ", сподели представителят, имайки поради утвърждението, обещано от Германската работа за мореплаване и хидрография (BSH) по-рано тази седмица.

Полагат се два километра, откакто BSH постанови, че няма птици, почиващи по миграционните си направления, които се нуждаят от отбрана, и че не е належащо да се чака до края на май, както в началото бе планувано.

Сега тръбите могат да бъдат поставени на морското дъно, а самото свързването на газопровода е планувано за по-късно. Двата километра се намират в изключителната икономическа зона на Германия.

По информация на компанията оператор Норд стрийм 2 (Nord Stream 2) сега в датски води работи различен съветски транспортен съд - " Академик Черский ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР