Рускинята Дина Аверина спечели втората си абсолютна световна титла в

...
Рускинята Дина Аверина спечели втората си абсолютна световна титла в
Коментари Харесай

Дина Аверина: Обещах на сестра си, че ще спечеля златния медал в многобоя и ще й го подаря

Рускинята Дина Аверина завоюва втората си безспорна международна купа в кариерата, откакто победи в многобоя на шампионата на планетата по художествена гимнастика в София.

След надпреварата 20-годишната рускиня съобщи, че е дала обещание да вземе златния орден в многобоя, с цел да го подари на своята сестра-близначка Арина Аверина, която също е в София, само че не се класира за финала на многобоя за сметка на третата рускиня Александра Солдатова.

" Много съм щастлива, че завоювах, тъй като дадох обещание на Арина да завладявам този златен орден поради нея и ще й го подаря. Ако не беше нейната поддръжка, аз се багра, че нямаше да мога да играя. Тя, както постоянно, ме успокои и сподели, че не би трябвало да се тормозя,а не обръщам внимание на никого и нищо, посъветва ме да играя за себе си и за публиката ", сподели Аверина пред съветските медии в София след края на многобоя.

" Арина прелестно знае, че всичко обмислям доста в главата си и по тази причина ме посъветва да не мисля за нищо. Когато всичко свърши, аз се разплаках - от страсти, от отмалялост, от наслада, от обстоятелството, че всичко е зад тила ми. Този златен орден го завоювах по-трудно, в сравнение с купата в Пезаро преди година ", добави двукратната безспорна международна шампионка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР