Намирането на място, където да съхранявате градинските възглавници и външния

...
Намирането на място, където да съхранявате градинските възглавници и външния
Коментари Харесай

Купих табуретка във „винтидж стил“ за 32 британски лири от Dunelm и е идеална за съхранение на градински възглавници

Намирането на място, където да съхранявате градинските възглавници и външния текстил, безвредно прибрани, когато не се употребяват, може да бъде предизвикателство. Тъй като не желаех да влагам в грозна пластмасова кутия, вместо това се почерпих с табуретка от изкуствена кожа за £32 от Dunelm. Достатъчно огромна, с цел да побере първокласните ми култивиран възглавници и одеяла, кутията за предпазване във винтидж жанр стои безшумно в коридора ми, съчетавайки се идеално със съществуващите ми мебели.

В момента Dunelm предлага до 75% отстъпка за селекция от артикули за дома в разширената ликвидация на празниците. Въпреки че моята табуретка не е включена в промоцията, има стотици продукти, които включват скамейка за предпазване Bromley и табуретка за крайници Ivy Velvet.

Според уеб страницата на Dunelm, дискретно изглеждащата табуретка е " универсално и стилно допълнение към всяка стая “ и не мога да се съглася. Първоначално подложен в хола ми, в този момент той откри дом в коридора ми на горния етаж, поддържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР