Депутат от Лейбъристката партия разкри, че е трябвало да изреже

...
Депутат от Лейбъристката партия разкри, че е трябвало да изреже
Коментари Харесай

Членът на парламента сър Крис Брайънт издава предупреждение за „тих убиец“ с подобряването на времето в Обединеното кралство

Депутат от Лейбъристката партия разкри, че е трябвало да изреже рак на кожата от белия му дроб, защото разкри, че скенер го е избавил от „ смъртна присъда “.

Сър Крис Брайънт издаде съществено предизвестие с подобряването на времето, като сподели, че вредите от слънцето могат да бъдат смъртоносни. Сър Крис назова солариумите „ машини за ликвидиране “, до момента в който очерта тестването си.

Депутатът от Ронда имаше изрязан меланом през 2019 година, откакто брачният партньор му Джаред видя бенка на тила си. През януари скенер разкри проблем с белите му дробове – който се оказа рак на кожата.

Той сподели пред Sky News: „ Бяха разкрили нещо в белия ми дроб, което смятаха, че евентуално е меланом – не бял дроб рак, рак на кожата в белия ми дроб, което явно би било доста съществено.

" Това е метастазирал рак в четвърти етап, толкоз ужасно. " Той сподели: " Тогава трябваше да имам робот в белия си дроб, те сви белия ми дроб, изряза малко. Беше мъничко, само че изумително, в случай че не бях отишла на сканир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР